Børnetøj til bryllupper

Børnetøj til bryllupper

Når dit storbybarn tumler rundt i bryllupslokalet, og bestemt ikke kan sidde stille på stolen, er det vigtigt, at barnets påklædning er ”børnevenligt”, praktisk, og samtidig også egnet til et bryllupsarrangement. Men hvordan er det nu lige, at man laver en god kombination af dette?

 

Bryllupstøj til drenge

Det er ikke et must, at påklædningen skal bestå af et lille jakkesæt, butterfly eller slips til en lille fyr med fart over feltet. Alt afhængig af drengens alder, kan man beslutte om man ønsker jakkesæt eller ej.

Hvis jakkesættet gemmes til en anden god gang, er der stadig rig mulighed for at finde en påklædning, der stadig kan være et bryllup værdigt. Her kan man blandt andet kombinere en basic trøje eller t-shirt med et par bukser med lidt sjove seler eller en flot lille vest.

En lille butterfly går aldrig af mode, og er god til at kombinere, og give den simple påklædning et lille twist. Det er aldrig svært at finde shoppegenet frem, og gå på tøjjagt i butikker som Zara, Macarons, H&M, POMPdeLUX, Hansel from Basel m.fl.

 

Bryllupstøj til piger

Som mor er det er altid en drøm at se sin datter i prinsessekjoler eller for den sags skyld tøset tøj. Denne påklædning kommer som ingen overraskelse også an på pigens alder. Det er ikke et must, at kjolen skal være overdrevet formel, og det er altid muligt at kombinere en simpel, men fin påklædning.

En sammensætning med en yndig lille kjole, som kombineres med leggins eller strømpebukser er både bevægeligt, men også elegant. Lad kjolejagten realiseres i butikker som Noa Noa, H&M, Zara, Purebaby m.fl.

 

Find bryllupstøj til alle prisniveauer

 

  • Billigt: Find et stort udvalg af finere tøj til dit barn i H&M, og hvis ønsket er highstreet kan dette også findes i Zara og COS, dog i et mindre udvalg til de helt små. Forskellen på highstreet mærkerne og mærkerne fra det mellemdyreste er, at tøjet slides hurtigere.
  • Mellem: Påklædningen her er til forældre, der ønsker at bruge lidt ekstra, men samtidig holde det på et prisniveau, hvor man kan følge med. Der er mulighed for at finde fint bryllupstøj fra mærkerne Norlie, Mini a Ture, Poppy Rose og Wheat.
  • Luksuriøst: Denne kategori giver dit københavnerbarn et ekstravagant look, der matcher et luksuriøst bryllupslokale i København. Førsteklasse mærkerne er i spil fra blandt andet Little Marc Jacobs, Pale Cloud, Chloé, Ralph Lauren og Christian Dior, Alex & Alexa, hvor bryllupstøjet ligger på et prisniveau til mere end 5.000 kr.

 

Billede: fashionkids