I dag er det Oles fødselsdag

I dag er det Oles fødselsdag

I dag er det Oles fødselsdag, hurra hurra hurra. Han sikrer sig en gave for, som han har ønsket sig i år, med dejlig chokolade og kager til. Hurraaaa! Sådan er du sikkert blevet fejret mange gange. Det er også et udkast fra en af de mest populære fødselsdagssange gennem tiderne, og det er ikke uden grund, at den bliver sunget til stort set alle.

Men nogle kan måske spørge sig selv, hvorfor det netop er denne sang, der er blevet så elsket af så mange mennesker i vores ganske lille land. Det er der ingen der med sikkerhed kan svare på, men der er ikke noget at sige til det, for det er en rigtig hyggelig sang, som samtidig klinger rigtig godt, og derfor er det næsten altid et fast hit at finde i repetoriet hos en hvilken som helst fødselsdag.

Andre gode fødselsdagssange!

Der er selvfølgelig også mange andre gode fødselsdagssange, som hvert år bliver sunget til flere tusinde fødselsdage. Man kan finde nogle af de bedste og de mest klassiske sange i listen her. Der er et stort udvalg, som kan bruges til alle slags fødselsdage, og om det så er en gammel mors fødselsdag man skal til eller sin brors eller svigeringes, så kan det altid betale sig at finde en god fødselsdagssang.

Andre ting, der skal huskes til fødselsdagen

Hvis ikke du har glemt det hele, så er det en god ide lige at sikre, at der ikke er noget, man har glemt til den store fødselsdagsfest. Derfor vil jeg stærkt anbefale, at du går ind på følgende side, som indeholder info om, alt der har med fødselsdag at gøre!

 

Rigtig god fødselsdagsfest!