Forberedelse er nøglen til en succesfuld ferie med børn

Forberedelse er nøglen til en succesfuld ferie med børn

For nogle forældre kan en ferie føles knap så meget som ferie og afslapning, da børnene er i centrum, hvilket selvfølgelig også er fint nok. Men med lidt forberedelse inden ferien, kan selve ferien blive meget mere vellykket for alle parter, så mor og far også kan få slappet af i løbet af ferien.

Tips til ferier med børn

 1. Tag dig god tid
  Tålmodighed er nøglen til en god ferie. Småbørn elsker at udforske og er ligeglade eller uforstående overfore tidspres, så prøv at vær tålmodig, hvis du vil bevare feriefreden.
 1. Giv dem et kamera engangskamera
  At give småbørn deres eget kamera tilskynder dem til at iagttage deres omgivelser og fokusere på det, der interesserer dem. Du vil måske blive overrasket over resultaterne fra deres knæhøje fotovinkel.
 1. Vær forberedt på vejret
  Det er et enkelt råd, men børn der er klædt på til vejret og terrænet vil være gladere i det pågældende miljø.
 1. Medbring underholdning
  Det er en rigtig god idé at være forberedt på de lange køreture eller kedelige eftermiddage, så sørg for at medbringe underholdning i form af spil, bøger, film og lignende.
 1. Husk medicin
  Smertestillende, køresygepiller til de lange køreture og lignende er essentielt til ferien, da man aldrig ved hvornår, der kan opstå smerter, køresyge eller lignende. Det vil ofte medføre dårligt humør, så sørg for at have medicinen lige ved hånden.

Feriecenter for hele familien

Er i på udkig efter en feriedestination for hele familien, hvor børn som voksne kan få tiden til at gå og nyde en fantastisk ferie? Så book for eksempel et ophold på et af Danlands feriecentre, hvor der både er en masse børnevenlige aktiviteter og lækre faciliteter for voksne. Du kan læse meget mere om de forskellige feriecentre på Danlands hjemmeside, hvor du også kan booke din næste familieferie til et af de populære feriecentre.