Småbørn sidder perfekt i en Nomi højstol

Småbørn sidder perfekt i en Nomi højstol

Alle forældre anskaffer sig normalt en barnestol til deres børn, så de nemmere kan sidde med ved bordet og blive madet her. Det giver samhørighed, og det elsker børnene, da de jo så gerne vil kopiere forældrene og de andre børn i familien. Til formålet anskaffer man sig en barnestol, der ofte er en højstol, sådan så dit barn kan sidde i samme højde som de øvrige omkring bordet.

I denne artikel beskriver vi en Nomi højstol, da den er blandt de mest sikre og populære højstole på markedet.

Hvilke krav er der til en god højstol?

En god højstol koster ofte et par tusinde kroner, men heldigvis kan den genbruges til de øvrige børn samt til næste generation, hvis I har anskaffet jer en Nomi højstol eller en tilsvarende højstol i en solid kvalitet. I bør altid undersøge markedet først for passende modeller, der kan opfylde jeres krav, da der dels bør være tale om en højstol, der er sikkerhedsgodkendt og fremstillet i et flot design og i en solid kvalitet, så barnet kan sidde komfortabelt og sikkert under alle forhold.

Naturligvis skal højstolen også passe i størrelsen til både barnet og til bordet, så derfor kan det være praktisk med en højstol, der kan justeres til forholdene. En af fordelene ved en Nomi højstol er netop, at de har en praktisk platform at placere fødderne på, mens de sidder i højstolen. Det er smart, da mange børn kan have urolige fødder, der sparker til bordet, da de ikke altid kan sidde stille. En Nomi højstol har desuden en optimal ryg- og armstøtte i stoleryggen, så det giver barnet en bevægelsesfrihed, samtidig med at barnet ikke kan falde ud af stolen.

I designet er der gjort meget ud af, at der ikke er nogen skarpe kanter, som børnene kan slå sig på. En Nomi højstol er desuden nem at folde sammen og tage med i bilen, når familien skal på tur, og er nem at rengøre, da den er fremstillet af bæredygtige og genanvendelige materialer, som ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer.

Stolen kan indstilles trinløst og uden værktøj i takt med, at dit barn vokser, eller hvis I har gæster med børn i andre størrelser, der skal låne højstolen. Som et sidste plus ved en Nomi højstol, så står den sikkert placeret på gulvet og kan ikke vælte, selvom barnet eventuelt skubber sig væk fra bordet med sine fødder. Denne sikkerhed er opnået ved hjælp af et stort kryds i bunden af stolen samt små hjul bagerst.

Find en højstol på en webshop på nettet

Det har aldrig før været så nemt og hurtigt at danne sig et indtryk af mulighederne og udvalget på markedet, da man blot går på nettet og ser på sortimentet i en større webshop med speciale i babymøbler. Kære Børn er en af de største butikskæder i Danmark med babyartikler, og du kan finde en Nomi højstol på Kære Børns webshop, da de har mange modeller og tilbehør til disse at vælge imellem.