Aktivitet og underholdning for børn på krydstogt

Aktivitet og underholdning for børn på krydstogt

Krydstogt er ikke kun for voksne og pensionister, der nyder poolen med en drink i hånden. Det kan også sagtens fungere med børn – Bare rolig, der stadig tid til at nyde drinks ved poolen, mens børnene bliver underholdt i sikre omgivelser.

På et krydstogt keder man sig aldrig, da de forskellige skibe tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og underholdning for de små, unge og voksne. Hvis man har et bestemt ønske til underholdning, er det en god idé at tjekke underholdningsprogrammet hjemmefra, og ellers kan man blive inspireret her på siden.

 

Underholdning og aktiviteter

På et krydstogt finder man børneafdelinger til de lidt yngre, og man kan sågar få børnepasning, hvis behovet er for det. For de lidt ældre er der teenageklubber, hvor de unge kan lære hinanden at kende på kryds og tværs af diverse aktiviteter. Når man er på krydstogt kan man deltage i udflugter.

Alt efter, hvor man befinder sig, kan der blandt andet være mulighed for golf, byvandring, snorkling, svømme med delfiner. Med Spies er det populæreste krydstogt netop nu til vestlige Caribien, hvor der på skibet er børne- og ungdomsklubber, skøjtehal, klatrevæg butikker mm.

Når man besøger de forskellige destinationer på land er der mulighed for snorkling på Cozumel, hvor man kan gå på jagt efter små koralrev, se papegøjefisk eller havskildpadder.

 

Swimmingpool og soldæk

Med Spies findes der lækre skibe, der holder børnene i gang med sjov og leg i poolen. Det er forskelligt alt efter, hvilken tur man vælger, om der er swimmingpools både inden- og udendørs, samt størrelse på rutsjebaner, men der vil med sikkerhed være noget til alle behov. Solens varme stråler kan nydes ved soldækket, hvilket alle krydstogtskibe har.

Selvom man befinder sig på et skib, får man lige så meget sol – hvis ikke mere – så solcremen skal ofte smøres på. Vigtigst af alt, hvis man ønsker sig en anderledes ferie, og droppe bilferien for et år, kan krydstogt til hver en tid anbefales. Det er ikke kun børnene, der vil have en fest, men ingen tvivl om, at man som forældre får lov til at koble helt fra, og nyde livet!