Byclara er et lille firma med stor succes

Byclara er et lille firma med stor succes

Til de mindste småbørn kan det ofte være svært at finde noget godt børnetøj i høj kvalitet, så da tøjmærket Byclara for et par år siden startede en produktion af smart børnetøj til børn i alderen 0-12 år, så fandt mange småbørnsforældre hurtigt ud af, man nu kunne købe tøj og sko i moderne løstsiddende design og syet af materialer af gode råvarer og stadig til rimelige priser. Den danske designer Pia Miller havde i forvejen samlet en del inspiration til en tøj kollektion gennem hendes gang i naturen, så stilen er bevidst valgt til at være rå og enkel men tilrettelagt med fokus på funktionalitet samt økologi.

 

Et lille sortiment af høj kvalitet

Produktsortimentet hos Byclara består blot af en 4-sidet brochure, hvor man ser hele sortimentet fra det lille men populære firma Byclara, og det består primært af disse produkter:

  • Hjemmesko/moccasiner
  • Huer
  • Kjoler
  • Bukser
  • T-shirts
  • Sweatshirts

Man satser således på kvalitet frem for kvantitet, og hele produktsortimentet følger samme stil gennem hele programmet, så tøjet passer sammen. Fokus er især lagt på tøj til piger i alderen 0-5 år, men andre børn kan også finde noget i deres interesse, da man som tidligere nævnt anvender kvalitetsmaterialer med casual størrelser, der sidder perfekt til barnet men alligevel på en løstsiddende måde uden at stramme unødigt. Det anvendte bomuld til tøjet er naturligvis økologisk, og generelt har man undgået at anvende råvarer, der indeholder giftige stoffer.

 

Byclara på tilbud

Priserne er ganske rimelige på de forskellige varer, som Byclara har i deres produktsortiment, og én af deres helt store succeser er de kraftige men bløde moccasiner, som er en slags hjemmesko til børn, der findes i flere farver. De koster normalt 399 kr., men netop nu har webshoppen Stylepit valgt at give 50 % på udvalgte varer på Byclara, så disse hjemmesko kan nu købes for kun 199 kr. Der er tale om et fund for de penge, da man får slidstærke sko i en ekstrem holdbar kvalitet til en meget lav pris. Moccasinerne er fremstillet af blødt læder og har en skridsikker sål, så børnene ikke så nemt falder. Hvis man skal bruge en god og anvendelig gave til de små, så kan tøj eller sko fra Byclara være et godt valg.

 

Billede: Belzie