Gummistøvler til børn er et must

Gummistøvler til børn er et must

Det danske vejr er særligt præget af regn og slud, hvilket betyder at en stort del af året byder på et væsentligt vådere terræn, hvorfor det er vigtigt at investere i noget fodtøj, der kan holde vores fødder tørre. Dette gælder især for børn, der måske er ude og lege en stor del af dagen i deres institution, hvorfor de skal have mulighed for at holde deres fødder tørre for ikke at blive syge. Der skal nemlig ikke så meget til at få raget en forkølelse til sig, når man er barn.

Det kan derfor være en rigtig god idé altid at have et par gummistøvler stående i deres institution, hvis det våde vejr pludselig skulle melde sin ankomst.

 

Moderne gummistøvler til børn

For nogle forældre vil det måske synes omsonst at gå op i, hvordan gummistøvlerne ser ud – det eneste formål for dem vil formentlig være at holde deres børns fødder tørre og varme. Mens andre også synes det er lidt sjovt at style deres barn og klæde dem smart på. Er du af sidstnævnte type, så fortvivl ej – det er også muligt at klæde dit barn smart på i regnvejr.

Hos Stylepit kan du nemlig både finde den ikoniske Hunter gummistøvle til børn samt den populære Ilse Jacobsen gummistøvle – begge gummistøvler deres bæres af mange af fashionistaer verden over.

 

Hold fødderne varme og tørre

Gummistøvler uden for kan godt være en kold fornøjelse, der kræver mange ekstra sokker for at barnet kan holde varmet. Det er der imidlertid også råd for, da der er udviklet thermo gummistøvler netop for at afværge denne situation og for både at kunne holde fødderne varme og tørre på samme tid.

Hos Stylepit finder du thermo gummistøvlerne fra mærket Move by Melton, der fås i forskellige farver.

 

Billede: Sharon Mollerus