Lego til alle aldre

Lego til alle aldre

Lego er stadig kongen af legetøjsmarkedet

Lego er bare det bedste legetøj der nogensinde er lavet. Disse små vidundere til klodser har vundet en klar førsteplads hos børnene, derudover også en mere officiel en af slagsen.
I februar 2015, blev det publiceret, at der var lavet en afstemning blandt 100 direktører for de største legetøjsproducenter i Storbritannien. Og her gik Lego ind på en klar førsteplads. Du kan se mere om afstemningen på Daily Mail, her kan du samtidig se hvilket legetøj der ramte andenpladsen, tredjepladsen osv. – måske vil resultaterne overraske dig.

Timerne flyver afsted for både store og små

Der er ingen tvivl om, at Lego er en tidsrøver. Man kan bygge uendeligt og det er kun fantasien der sætter grænser. Der er også Lego til de mindre kreative sjæle. I dag findes der så meget Lego hvor der er tema. F. eks. en politistation, eller en zoologisk have. Der skal ikke så meget fantasi til, da det in bund og grund på forhånd er bestemt hvordan det skal ende med at se ud. Det er bare at følge tegningerne. Men selv her, hvor man ikke selv skal finde på, er det rigtig sjovt at bygge.

Julen er den årstid hvor Lego virkelig bliver langet over disken i diverse legetøjsbutikker og på nettet. Det må også siges, at være en af de bedste gaver til børn – og voksne. Juleaften, kan for mange børn være rigtig svær at vente på. I sær på selve juleaftensdag. Mange synes der er så længe til vi skal spise, og dernæst åbne gaver. Her kan Lego virkelig være en god ven for husfreden. Lad ungerne få lov til at pakke en Lego gave op hver, så er der ro på de næste timer – både for store og små.

Lego Duplo til de helt mindste

Lego er ikke kun til de lidt større børn, de helt små kan også sagtens blive underholdt. Der findes et utal af temaer fra Lego Duplo, som er tiltænkt de små størrelser. Klodserne er så tilpas store, at det både er ganske ufarligt for de små i forhold til at putte dem i munden, og så er de rigtig gode i størrelsen til deres små hænder.

Coolshop.dk, kan du se et kæmpe udvalg af Lego Duplo. Ofte kan du finde en del på tilbud.