Få tween-looket med Stylepit

Få tween-looket med Stylepit

Børn bliver hurtigere og hurtigere voksne i dagens samfund. I min tid stod den altså på udendørsaktiviteter, sport og leg, og legetøjet blev først skiftet ud med teenager interesser, da jeg var omkring de 12.

I dag starter det helt ned i 8-års alderen, og mange forældre har fået en tendens til at kyle en iPad efter børnene i stedet for at involvere dem i dagligdagspligterne såsom madlavning, oprydning og rengøring. Det er en nem måde at aflede børnene på, der hellere end gerne tager iPadden over legetøjet og en aktiv dag i naturen.

Det er selvfølgelig lidt af en generalisering, men begrebet tween er jo ikke kommet til for ingen ting. Tweens er en kombination af børn og teenagere – eller rettere det er børn i alderen fra 8 til 12 år med teenager og voksen hobbyer.

Tween begrebet afspejles ikke kun i børnenes attitude og interesser. Det kan i stigende grad også findes i deres garderobe, hvorfor du kan finde de helt rigtige tween styles hos Stylepit.

 

Tween-pigen

Her finder du tøj til twen-pigen, der tager udgangspunkt i voksenmodens trends. Det kan faktisk være svært at skelne det fra denne, da du stort finder de samme styles som i kvindekategorien: denim jakker, rullekraver, kjoler i a-facon, overalls, bøllehatte, crop toppe og jumpsuits.

 

Tween-drengen

Hos Stylepit finder du både noget for din street tween eller den mere formelle tween, der godt kan lide at klæde sig i skjorter og pæne bukser. Sammensæt for eksempel en par slidte jeans med en stribet t-shirt en skovmandsskjorte om livet og en cap på hovedet – opskriften på det perfekte street look, der vil give tween drengen masser af street-credit.

Og til den stilede tween-dreng kan du kombinere et par kaki farvede bukser med en hørskjorte og en butterfly som prikken over i’et.

 

Billede: Sara Zambo

Billede: vis-a-v.